Xfinity internetabonnementen, bundels en promoties voor het jaar 2021 (2024)

Comcast Xfinity biedt geweldige prijzen en betrouwbare services voor iedereen. De prijs varieert van locatie tot locatie. De snelheid en service blijven echter stabiel, waar u ook bent.

De abonnementen en pakketten zijn uiterst betaalbaar, zeker als je vergelijkt Xfinity de andere internet Service aanbieders. Ze zijn het grootste bedrijf dat kabelinternet levert, met meer dan 111 miljoen consumenten in de VS

Inhoudsopgave

Xfinity internetabonnementen, prijzen en aanbiedingen

Xfinity internetabonnementen, bundels en promoties voor het jaar 2021 (1)

De meeste ISP's in de VS bieden communicatiediensten aan op vergelijkbare netwerken. Deze omvatten kabel, DSL, glasvezelen satelliet. De meest gebruikte hiervan is kabelconnectiviteit. Het is ook het minst prijzig, omdat bijna elk huishouden in de Verenigde Staten kabelnetwerken en bekabelde/vaste verbindingen ondersteunt.

Xfinity Internet wordt zowel via kabel als via glasvezelnetwerken aangeboden. De meeste abonnementen zijn gebaseerd op een kabelverbinding, terwijl het Giga-abonnement het enige is dat via glasvezel werkt. Je kunt al hun plannen bekijken op https://www.localcabledeals.com/xfinity/internet.

Als u uiteindelijk Xfinity als uw ISP selecteert, krijgt u zowel afzonderlijke als bundelpakketten met twee of alle drie de services binnen hetzelfde abonnement aangeboden.

Niet alle abonnementen zijn contractvrij en u kunt voor het abonnement met onbeperkte data kiezen door extra kosten te betalen. Dit betekent niet dat Xfinity op geen enkele manier een dure keuze is voor internet. Hun klantenservice is er speciaal voor. U kunt ze 24/7 bellen en de beste deal op uw locatie vinden.

Laten we alle internetabonnementen die door Xfinity worden aangeboden onder de aandacht brengen met hun prijzen, snelheden en datalimieten.

plannen NaamPrijs per maandDownload snelheidDatacap
Prestatiestarter$19.9925 Mbps1.2 TB
Prestaties selecteren$34.99100 Mbps1.2 TB
Prestatie Pro Plus$49.99200 Mbps1.2 TB
Ontploffing! ProPlus$64.99400 Mbps1.2 TB
Extreem Pro Plus$74.99600 Mbps1.2 TB
Gigabit$84.991000 Mbps1.2 TB

Voors en tegens

Hier zijn een paar voor- en nadelen van Xfinity.

  • U krijgt betrouwbare hoge snelheden.
  • Xfinity biedt concurrerende prijzen, inclusief geweldige promoties.
  • Brede dekking Bijna overal in de VS beschikbaar.
  • Een nadeel voor sommige mensen is dat de aangeboden prijzen op verschillende locaties kunnen verschillen.
  • Sommige mensen hebben problemen ondervonden bij het contacteren van de klantenservice. Het is echter begrijpelijk als je kijkt naar hun gebiedsdekking. Met miljoenen klanten over het hele land kan de klantenservice overbelast raken en kunnen klanten met vertragingen te maken krijgen.

Xfinity's promoties

Er zijn verschillende promoties die het bedrijf het hele jaar door aanbiedt. We hebben er twee gevonden die momenteel beschikbaar zijn voor nieuwe klanten.

  1. Elke nieuwe Xfinity-klant kan tot $ 150 krijgen als prepaid Visa-kaart als hij kiest voor de bundeldeal die geselecteerde tv- en internetpakketten omvat.
  2. Als je een student bent of er een in je huishouden hebt, kunnen ze profiteren van een Visa-beloning van $ 100, evenals een onbeperkt abonnement van zes maanden op Amazon Music.

Downloadsnelheid van Xfinity

Xfinity staat bekend om zijn consistentie van snelheden en services. Ongeacht uw locatie en de prijs, de geadverteerde snelheid is precies wat u krijgt. Bovendien zijn er zoveel keuzes als het gaat om het selecteren van de downloadsnelheid. Geen enkele andere ISP biedt downloadsnelheden tot 2000 Mbps.

Bovendien zijn alle internetabonnementen sinds 2019 geüpgraded in termen van downloadsnelheden zonder extra lasten van prijsstijgingen.

De datalimieten van Xfinity

Er geldt een datalimiet van 1.2 TB voor alle Xfinity-internetabonnementen. Deze datalimiet is vrij moeilijk te bereiken of te overschrijden, omdat we het over veel data hebben.

Over het algemeen heeft niemand een probleem met 1.2 TB data, maar omdat thuiswerken over de hele wereld plaatsvindt, kunnen zelfs grote hoeveelheden data snel opgebruikt raken. Als zoiets gebeurt, kunt u op elk moment van de maand meer data kopen voor een maximale prijs van $ 100.

Als u uw vermelde datalimiet niet te vaak overschrijdt, klinkt het kopen van meer data tijdens de factureringsmaand niet als een slechte deal. Als dit echter te vaak gebeurt, moet u overwegen om over te stappen op een plan dat beter bij uw vereisten past.

Xfinity heeft zijn nieuwe xFi Complete-programma gelanceerd dat nu wordt geleverd met onbeperkte data en andere voordelen. Je krijgt data zonder caps, wifi voor het hele huis, xFi-modem en routercombinatie.

Klanten hebben een extra kost van $25 per maand en als u al een Xfinity Gateway-modem gebruikt, hoeft u slechts $11 per maand te betalen.

De contracten van Xfinity

Sommige internetabonnementen worden geleverd met contracten van 1 tot 2 jaar, terwijl sommige zonder contract zijn. Dit kan afhangen van de locatie van uw woning, dus we raden u aan de webpagina met lokale kabelaanbiedingen te raadplegen voor hulp bij het kiezen van een internetabonnement.

De kosten van Xfinity

Zoals alle andere Internet Service Providers, Xfinity heeft ook bepaalde kosten voor installatie en uitrusting. U kunt de installatie door een professional laten uitvoeren voor ongeveer $ 89.99 met mogelijke variaties afhankelijk van uw locatie. De zelfinstallatiekit is een betere keuze als u niet wilt investeren in pro-installatie.

Pak gewoon de gratis Getting Started Kit en doe de daad zelf. Er zijn geen verzendkosten en de normale kosten van $ 15 worden momenteel als promotie kwijtgescholden.

Apparatuurkosten

Je kunt de xFi Gateway-modem krijgen voor $ 14 per maand. Deze huurprijs is vrijwel hetzelfde als bij andere ISP's. Als u echter van plan bent op de lange termijn bij Xfinity te blijven, is het kopen van een modem altijd een betere keuze. Voor onbeperkt internet moeten klanten investeren in de xFi Complete-modem, die $ 25 per maand kost.

U kunt ook uw bestaande modem en router gebruiken. Het enige dat u hoeft te onthouden is dat elke ISP zijn eigen netwerkprotocollen heeft en dat de door het bedrijf geleverde apparatuur is gebouwd met de relevantie daarvan. Als u ervoor kiest om uw apparatuur mee te nemen, zorg er dan voor dat deze compatibel is met uw internetverbinding.

Beëindigingskosten

Elk Xfinity-abonnement wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Als u niet tevreden bent met hun diensten, annuleert u eenvoudigweg het abonnement binnen 30 dagen. Als u dit echter verwaarloost en ervoor kiest om uw service daarna op te zeggen, moet u de rest van de looptijd van het contract betalen.

Xfinity internetabonnementen, bundels en promoties voor het jaar 2021 (2)

Pamela Oranje

    Pamela Orange is een professionele blogger, freelance schrijver, digitale marketeer en positieve denker. Ze schrijft graag inspirerende berichten over zelfverbetering, technologie, bloggen, seo, familie, relaties, sport, gezondheid en andere aspecten van het leven.

    Xfinity internetabonnementen, bundels en promoties voor het jaar 2021 (2024)

    References

    Top Articles
    Installation and Readme - Monika-After-Story/MonikaModDev GitHub Wiki
    Herald and Review from Decatur, Illinois
    Kostner Wingback Bed
    Phone Number For Walmart Automotive Department
    10 Popular Hair Growth Products Made With Dermatologist-Approved Ingredients to Shop at Amazon
    Does Publix Have Sephora Gift Cards
    Www.paystubportal.com/7-11 Login
    Fire Rescue 1 Login
    Aquatic Pets And Reptiles Photos
    fltimes.com | Finger Lakes Times
    Evangeline Downs Racetrack Entries
    Persona 4 Golden Taotie Fusion Calculator
    California Department of Public Health
    6th gen chevy camaro forumCamaro ZL1 Z28 SS LT Camaro forums, news, blog, reviews, wallpapers, pricing – Camaro5.com
    Chastity Brainwash
    Equipamentos Hospitalares Diversos (Lote 98)
    Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
    Parent Resources - Padua Franciscan High School
    Account Suspended
    Minnick Funeral Home West Point Nebraska
    Which Sentence is Punctuated Correctly?
    Hctc Speed Test
    Essence Healthcare Otc 2023 Catalog
    Sessional Dates U Of T
    Bay Area Craigslist Cars For Sale By Owner
    Xpanas Indo
    A Man Called Otto Showtimes Near Carolina Mall Cinema
    Tokioof
    Greater Orangeburg
    Rund um die SIM-Karte | ALDI TALK
    Att U Verse Outage Map
    Lichen - 1.17.0 - Gemsbok! Antler Windchimes! Shoji Screens!
    3400 Grams In Pounds
    Marcus Roberts 1040 Answers
    Pokemon Reborn Locations
    Conroe Isd Sign In
    Atlanta Musicians Craigslist
    Trap Candy Strain Leafly
    Craigslist Lakeside Az
    Skyward Marshfield
    Deezy Jamaican Food
    Craigslist St Helens
    Theater X Orange Heights Florida
    Hillsborough County Florida Recorder Of Deeds
    Bbwcumdreams
    18 Seriously Good Camping Meals (healthy, easy, minimal prep! )
    Oak Hill, Blue Owl Lead Record Finastra Private Credit Loan
    Parks And Rec Fantasy Football Names
    Bomgas Cams
    Ippa 番号
    Famous Dave's BBQ Catering, BBQ Catering Packages, Handcrafted Catering, Famous Dave's | Famous Dave's BBQ Restaurant
    Factorio Green Circuit Setup
    Latest Posts
    Article information

    Author: Nicola Considine CPA

    Last Updated:

    Views: 6443

    Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

    Reviews: 80% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Nicola Considine CPA

    Birthday: 1993-02-26

    Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

    Phone: +2681424145499

    Job: Government Technician

    Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

    Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.